O NAS

Podjetje Gitri d.o.o. s ponosom oblikuje prihodnost v slovenskem gradbeništvu že več kot 10 let. Naše delo temelji na strasti, ki jo vnašamo v vsak projekt. Gradimo stanovanjske, poslovne in druge objekte po vsej Sloveniji, pri čemer sledimo visokim standardom, ki jih soustvarjajo naši izkušeni in predani strokovnjaki.

 

Z našo strokovnostjo, profesionalnostjo ter celovitim svetovanjem smo vaša zanesljiva opora od začetne ideje do trenutka, ko prestopite prag svojega novega doma. Naša gradbena odličnost se odraža v korektnem in skrbnem izvajanju, kjer inovativnost in doslednost v izvedbi zahtevnih projektov predstavljata temelj vsakega koraka. Rezultat je uspešna kompletna izvedba in zadovoljni kupci, ki odpirajo vrata dolgoročnega sodelovanja in gradnje prihodnosti.

 

Prepoznavni smo kot zanesljivi sogovorniki v gradbeni industriji, ki znajo sprejeti ustrezne finančne odločitve. Naša uspešnost je podkrepljena s prisotnostjo lastne ekipe kvalificiranega kadra, ki sledi sodobnim razvojnim trendom v gradbeništvu. Zavedamo se, da podjetje gradijo ljudje, zato svojo gradbeno odličnost definiramo prav s tem. Vsak projekt je zgodba, vsaka stavba odsev trdega dela posameznikov v našem timu. 

 

 

Gradimo več kot le stavbe – gradimo dom in prihodnost.

 

 

 

Inovativna gradnja

Smo gonilo inovacij v gradbeništvu, kjer ustvarjamo edinstvene rešitve za sodobne izzive. 

Pravočasna izvedba

Zavezani smo natančnemu časovnemu načrtovanju, da zagotovimo pravočasno in učinkovito izvedbo vsakega projekta.

Profesionalni pristop

Gradimo na trdnih temeljih profesionalizma, kjer visoki standardi kakovosti in etike usmerjajo naše vsakodnevno delo.

 

Skrb za okolje

Zavedamo se odgovornosti do okolja in izvajamo gradnjo, ki prispeva k trajnostnemu razvoju in ohranjanju naravnih virov.

Zanesljiv partner

Gradimo zaupanje s strankami, sodelavci in partnerji, zagotavljamo zanesljivo podporo in korektno izpolnjevanje zavez.

Kakovost

Postavljamo visoke standarde kakovosti v vsakem koraku gradbenega procesa, da ustvarimo trajne in varne objekte za naše stranke.

 

 

 

Gradimo skupnost in skrbimo za okolje

 

 

Podpora športnim vizijam: partnerji v uspehu

 

V srcu našega poslanstva je strast do podpiranja naših športnikov, saj smo prepričani, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo trajne sledi v športu. Kot družba, ki je zavezana družbeni odgovornosti, se odzivamo na klice socialnih potreb kot donatorji, sponzorji, mentorji in predani podporniki.

 

Smo ponosni podporniki Judo kluba Gorica, GSMP gibalnega programa ter tesno sodelujemo z Odbojkarskim klubom Gorica. Razumemo, da so izzivi, s katerimi se soočamo kot družba, del širšega konteksta, zato usmerjamo svojo pozornost v dejavnosti, ki presegajo zgolj poslovno okolje. Z našo podporo želimo graditi mostove k uspehu in vzpodbujati športni duh v naši skupnosti.

 

Skupaj gradimo močne temelje za jutrišnje športne dosežke!

 

 

Zavezani družbeni skrbi in okoljski trajnosti

 

V skladu z našim globokim zavedanjem o družbeni odgovornosti se odzivamo tudi na izzive, ki jih postavlja narava. Kot donatorji, podporniki in aktivni udeleženci v skupnosti, smo svoje najboljše moči usmerili v pomoč ob naravnih nesrečah, kot so poplave in potresi.

 

Smo trdno zavezani varovanju okolja, zato smo se s skupnimi močmi prizadevali za obnovo prizadetih območij ter nudenju pomoči in podpore tistim, ki so to najbolj potrebovali. Naša zaveza k trajnostnemu razvoju presega poslovno okolje, saj se zavedamo, da je le z združenimi prizadevanji mogoče zgraditi boljše in odporno okolje za vse nas.

 

Z vami gradimo trajnostno prihodnost!

 

Gitri d.o.o.

Gitri d.o.o.

Drabosnjakova ulica 9e

1000 Ljubljana

KONTAKT

+386 (0)599 233 01

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kje nas najdete?

 

CERTIFIKAT

 

    

Gitri d.o.o. © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet